ARHIVA NOVOSTI

Održan je 15. Body dan
Održan je 15. Body dan našim Body instruktorima. Bilo je stimulativno, edukativno i zabavno uz sjajan timski duh.
Pogledajte više u našoj galeriji na Facebook stranici.
Hvala svima!

Program usavršavanja za zvanje "Body instruktor"
Prijave: info@pbs.com.hr
01 46 21 456

Približavaju se upisi u Kineziolosko Učilište Body tehnike. Prijavite se i postanite verificirani Body instruktor.
Bez obzira jeste li u struci ili ne, bavite li se profesionalno sportom ili ste rekreativac, znanja koja ovim usavršavanjem stječete koristit će vam cijeli život.

PBS Ljetni kamp - Jelsa
S veseljem vas pozivamo u ljetni kamp Grebišće na otoku Hvaru, gdje će PBS Centar provesti cijeli Srpanj i Kolovoz.
Više informacija o kampu saznajte OVDJE.

Testirajte svoju kondiciju, provjerite držite li se pravilno i procjenite u kakvom su vam stanju mišići trupa u par jednostavnih koraka.
Kliknite na sliku iznad.

BodyHealing Story Seminar

Doživite avanturu osobne promjene. Otkrijte jedinstvenu metodu Body Healing Story (BHS).


BHS Intensive vikend seminar održat će se u subotu 11.3.2017. od 15 do 20 sati i u nedjelju 12.3.2017. od 9 do 14 sati u prostorima Makronove, Ilica 11, I. kat.


Cijena programa iznosi 900 kuna. U cijenu su uključeni materijali, ljekovita glazba i upute za samostalnu svakodnevnu zvukovnu terapiju.


Više detalja pročitajte u našem letku OVDJE.


Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da rezervirate svoj dolazak putem PRIJAVNICE.

Suradnja PBS centra i Zdravstvenog veleučilišta
PBS centar i Zdravstveno veleučilište Zagreb pokrenuli su stručnu suradnju. Tako će studenti veleučilišta imati priliku upoznati vježbe Body Tehnike i upotpuniti rehabilitacijski protokol novim spoznajama i specifičnim pristupom koji nude naši programi vježbanja. Nadamo se uspješnoj suradnji!

Body instruktori proslavili svoj dan i 10. godinu rada našeg Učilišta. Čestitamo!
Na proteklom Body danu čuli smo sjajna predavanja, razmjenili lijepa iskustva i obilježili jubilarnu 10. obljetnicu našeg učilišta domjenkom i veselim druženjem nakon edukacije. Kako nam je bilo, provjerite klikom na galeriju slika. Hvala svima na velikoj podršci!

Novi raspored edukacija u 2016. godini
Zadovoljstvo nam je najaviti vam nove praktične radionice i stručne seminare iz područja sporta, rekreacije i rehabilitacije za 2016. godinu. S osmjehom vas očekujemo u prostorima PBS Centra sportske izvrsnosti, Jurkovićeva 19. Više pročitajte OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 01 4621 456 ili mailom uciliste@pbs.com.hr.

Naša Adrijana je gostovala u emisiji Dobro jutro, Hrvatska!
Ukoliko niste bili uz male ekrane, kliknite na link gdje možete vidjeti prilog iz emisije Dobro jutro, Hrvatska u kojem naša Adrijana priča o problematici inkontinencije, vježbama za zdjelično dno te o istraživanju kojeg je PBS Centar pokrenuo u suradnji s Klinikom za ženske bolesti i porode, u Petrovoj ulici. Također, na istoj stranici pronaći ćete prilog s vježbama i iskustvima vježbača iz našeg centra. Pogledajte OVDJE.

Body Tehnika u školskoj dvorani!
Učenici OŠ Ivana Gundulića u Zagrebu imali su priliku učiti o vrlo važnim navikama pravilnog držanja, sjedenja i disanja. Vjerujemo da će ovakav oblik suradnje u budućnosti omogućiti značajan pomak u zdravstvenom odgoju naših najmlađih. Susret su zabilježili i fotoaparati pa kliknite na fotogaleriju i pogledajte kako nam je bilo.

Održana je radionica „Miofascijalna otpuštanja“.
30.1. nam je naša Ana-Marija sjajnim predavanjem prenijela bitna teoretsko-praktična znanja o miofascijalnim tehnikama otpuštanja. Velik broj polaznika posvjedočio je odličnoj i poticajnoj radnoj atmsferi, a ako vas zanima kako nam je bilo, kliknite na fotku iznad i pogledajte u našoj facebook foto-galeriji.
Hvala vam na velikom odazivu i suradnji.

Teoretsko–praktična radionica „Miofascijalna otpuštanja“ – 30.1.2016.
30. siječnja će se u našem centru održati radionica pod nazivom „Miofascijalna otpuštanja“ u kojoj ćemo vam prikazati kako Body Tehnika uz vježbačevo aktivno sudjelovanje pomaže u procesu otpuštanja miofascijalnih blokada. Za sve informacije i rezervacije javite se na info@pbs.com.hr ili na br. telefona 01/4621-456. Vidimo se!

Nova sezona SEMINARA I RADIONICA
Dragi naši, zadovoljstvo nam je najaviti vam početak nove akademske godine koju će obilježiti praktične radionice i stručni seminari iz područja sporta, rekreacije i rehabilitacije. S osmjehom vas očekujemo u prostorima PBS Centra sportske izvrsnosti, Jurkovićeva 19. Više pročitajte OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 01 4621 456 ili mailom uciliste@pbs.com.hr.

Neke od tema:
17.10.'15 - ROLLER – terapija kroz stabilnost i pokretljivost
29.11.'15 - STOPALO – dragocjena platforma našeg kretanja
30.1.'16 - TRIGGER TOČKE: bolni okidači mišića (tretman i razumijevanje)
Seminar produljenja licence
U nedjelju, 27.9. je održan seminar za produljenje licence „Body instruktor“.
Vrijedni instruktori izmjenili su znanje i vlastita iskustva te smo svi zajedno imali priliku uživati u ugodnoj radnoj atmosferi nedjeljnog prijepodneva. Čestitamo svim instruktorima i zahvaljujemo klijentima na odazivu. Pogledajte fotke u galeriji.
Pretilost i nekretanje – tihe ubojice digitalnog društva
U utorak, 19. svibnja u prostoru Tribine grada Zagreba održana je javna tribina pod nazivom “Pretilost i nekretanje – tihe ubojice digitalnog društva”. Tribinu su otvorili izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske – prof.dr.sc. Damir Knjaz i ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo - dr. Zvonimir Šostar. Mnogobrojni posjetitelji imali su priliku čuti zanimljiva i stručna predavanja, osjetiti efekte Body tehnike u praktičnoj radionici osviještenog kretanja te se posavjetovati o zdravstvenim i prehrambenim navikama. Zahvaljujemo svima na suradnji i velikoj posjećenosti. Pogledajte galeriju fotografija.
Body tehnika i ove godine na sportskom sajmu Rimini Wellness
Vaš centar je i ove godine sudjelovao na sportskom sajmu u Riminiju, koji se održao od 28. do 31. svibnja.
Naše predstavnike na sajmu je posjetila i hrvatska Nanbudo reprezentacija. Dojmove pogledajte u foto galeriji. Čestitamo!
BODY dan
Protekle subote (13.6.), održan je još jedan BODY dan. Sadržaja, vježbi, novih ideja i zanimljivih predavanja nije nedostajalo. Više od bilo koje riječi, vrijedi pogledati sliku pa kliknite na foto galeriju i uvjerite se kako nam je genijalno bilo.
Zahvaljujemo suradnicima i polaznicima na sudjelovanju i odličnoj atmosferi.
Bosu radionica - obostrani rekvizit - 16.5.2015.
Naša Goga inspirirala nas je teorijsko-praktičnom radionicom: Bosu polulopta – obostrani rekvizit, održanom u subotu, 16.05.2015.
Inovativne i korisne vježbe krasile su naš susret, a dojmove s radionice pogledajte u našoj foto galeriji. Hvala svim polaznicima edukacije i naravno, Gogi koja je još jednom visoko postavila ljestvicu svojim stručnim, predanim i kreativnim izlaganjem.
Pretilost i nekretanje – tihe ubojice digitalnog društva
Pozivamo Vas na javnu tribinu pod nazivom “Pretilost i nekretanje – tihe ubojice digitalnog društva”, koja će se održati u utorak, 19. svibnja 2015. godine, od 15 sati u prostoru Tribine grada Zagreba, Kaptol 27, uz besplatan ulaz. Nekretanje i prekomjerna tjelesna težina u Hrvatskoj predstavljaju značajan problem koji utječe na kvalitetu našega života, naše psihičko, emocionalno i fizičko zdravlje. Zbog toga je važno odmah početi osvještavati nužnost svakodnevnih navika kretanja što utječe na svaki segment našega života. I zato – pokrenite se!
Saznaj VIŠE.
Bosu radionica - obostrani rekvizit - 16.5.2015.
Pridružite nam se na teorijsko-praktičnoj radionici: Bosu polulopta – obostrani rekvizit, koja će se održati u subotu 16.05.2015., s početkom u 13.00 sati!
Body tehnika kreira sadržaje koji odlažu pojavu adaptacije i akomodacije na stres, pa se može zaključiti da je Bosu polulopta veliki plus u širokom popisu naših ostalih rekvizita. Kombinacija stabilno/nestabilne podloge čini Bosu idealnim ravnotežnim rekvizitom, ali i puno šire, proprioceptivnim stimulatorom, a predstavit ćemo ga i kroz niz vježbi testiranja mišićnog rada, prikazati i prilagodbu ciljanim bolnim sindromima leđa i vrata, uz to praktično povezati funkciju i odnose mišića trbuha s pregibačima kuka.
Uvjerite se kako Bosu može biti i zabavan i strogo profesionalan, a za vas koji ne posjedujete taj rekvizit u svojim studijima ne dajte se obeshrabriti – teorijsko i praktično znanje moguće je prilagoditi i disc-o-sit jastuku.
Radionicu će voditi prof. Gordana Majerić, molimo sva vaša pitanja i rezervacije uputiti na mail: goga@pbs.com.hr
Mobilna aplikacija na sjajnom 9. mjestu u kategoriji Top free Charts na App Store-u!
Od sada na App Store-u možete „skinuti“ i našu aplikaciju „PBS Workout“. Nakon kreiranja vlastitog profila, možete u par koraka testirati svoje mogućnosti i odabrati jedan od četiri programa vježbanja, bilo da se želite osjećati bolje, smanjiti masno tkivo, poboljšati tjelesnu kondiciju ili vježbati na određenoj mišićnoj regiji. Aplikacija će ocjenjivati i pratiti vaš napredak. Više o aplikaciji pročitajte OVDJE. Aplikaciju možete preuzeti OVDJE.
U Rimu je održana edukacija Kineziološkog učilišta Body tehnike.
Proteklog vikenda naša Ana-Marija je educirala polaznike iz susjedne Italije. Kratak pregled edukacije iz Rima možete pogledati u foto galeriji.
Čestitamo KUBT-u na regionalnom proširenju!
Besplatna radionica – STOPALA (ponedjeljak, 20.4. u 19:45)
Koliko su stopala zapostavljeni dio tijela govori činjenica da se svake dekade povećava broj djece, mladih i odraslih osoba s padajućim medijalnim svodom (“spuštena stopala”), što dovodi do mnogih drugih kompenzacija i komplikacija na višim razinama. Iz tog razloga odlučili smo jedan cijeli grupni termin posvetiti upravo ovom segmentu. Sat pod Anamarijinim vodstvom, održat će se u ponedjeljak 20.04. s početkom u 19.45. Ako ste zainteresirani čuti, osjetiti, naučiti i provježbati kretnje tabana i gležnja, OBAVEZNO rezervirajte svoje mjesto e-mailom: anamarija@pbs.com.hr ili mobitelom: 098/277-276. Veselimo se!
BHS Intensive vikend seminar
U subotu, 14.2. od 15 do 20 sati i u nedjelju, 15.2. od 10 do 15 sati, održat će se BHS Intensive vikend seminar. Sve informacije vezane za seminar pronađite OVDJE. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da rezervirate svoj dolazak kod voditeljice Anamarije Jagodić - Rukavina na broj 01 4621 456 ili 098 277 276. Veselimo se!
NOVO! PBS Workout – aplikacija za Apple uređaje.
Od sada na App Store-u možete „skinuti“ i našu aplikaciju „PBS Workout“. Nakon kreiranja vlastitog profila, možete u par koraka testirati svoje mogućnosti i odabrati jedan od četiri programa vježbanja, bilo da se želite osjećati bolje, smanjiti masno tkivo, poboljšati tjelesnu kondiciju ili vježbati na određenoj mišićnoj regiji. Aplikacija će ocjenjivati i pratiti vaš napredak. Više o aplikaciji pročitajte OVDJE. Aplikaciju možete preuzeti OVDJE.
PROMO – Kolekcija odjeće - 2015.
Stigla je nova odjevna kolekcija. Zavirite u galeriju fotografija i pronađite nešto po svom guštu :) Za dodatne informacije i narudžbe, obratite nam se na recepciji centra.
31.10. – 2.11.2014. - put nas je odveo u Rim!
Naša Ana-Marija uspješno je predstavila Body tehniku na internacionalnoj konvenciji u Rimu. Stručna teoretsko - praktična predavanja, održala je pilates instruktorima i ostalim stručnjacima iz područja sporta, rekreacije i rehabilitacije. Fotografije pogledajte u galeriji. Čestitamo!
Novo u ONLINE SHOPu – eBook
Od sada na našem webu, u podmeniju ONLINE SHOP možete kupiti “The Body Technique” eBook. Na 180 stranica u pdf formatu, pronaći ćete vrijedne savjete i testove najvažnijih mišićnih grupacija, zatim korektivne vježbe te jedinstven pristup razvoju raznih motoričkih sposobnosti poput snage, fleksibilnosti, koordinacije i agilnosti. Kliknite OVDJE i saznajte više.
29.11. – održana je radionica „Komunikacija i koordinacija između unutarnje i vanjske jedinice trupa“.
Naša Ana-Marija održala je izuzetno inspirativnu i praktično primjenjivu edukaciju o "unutarnjoj jedinici" našeg tijela i njenoj važnosti za opći boljitak, kao i o nužnosti njene komunikacije s vanjskom neuromišićnom jedinicom. Osvještavanje mišića koji su zaista važni u svim segmentima našeg svakodnevnog života, a istovremeno u velikoj mjeri zanemarivani, Ana-Marija je učinila vrlo zabavnim i jednostavnim. Polaznici su stekli korisna znanja, koja već sutra mogu primijeniti sa svojim klijentima. Hvala Ana-Mariji i polaznicima na velikom odazivu. Fotografije pogledajte u galeriji.
Body tehnika u Rimu!
Ponosno najavljujemo nastup naše Ana-Marije na internacionalnoj konvenciji u Rimu, 31.10. – 2.11.2014. OVDJE saznajte detalje o konvenciji.
Čestitamo i veselimo se.
PBS Junior program - 2014/2015
U tijeku su upisi u novu sezonu male akademije aktivnog življenja. Sve informacije potražite OVDJE, a zainteresirane molimo da nas kontaktiraju na telefon 01 4621 456. Hvala.
U tijeku su upisi i prijave za obrazovni program „Body instruktor“
Ustanova za obrazovanje odraslih Kineziološko učilište body tehnike objavljuje upis u program usavršavanja Body Instruktor za školsku godinu 2014/2015. Početak prve nastavne cjeline: 20. rujna 2014. Detaljne informacije o programu saznajte OVDJE. Za ostale upite i prijave kontaktirajte nas putem e-maila: uciliste@pbs.com.hr ili na telefon 01 4621 456.
Održan je još jedan Body dan!
Kao i obično, mašte i kreativnosti pri odabiru tema nije nedostajalo te smo uz zanimljive sadržaje, energične demonstracije i veselu završnu igru priveli kraju akademsku godinu u kineziološkom učilištu Body tehnike. Polaznici su dobili vrijedne praktično primjenjive informacije o rješavanju problematike ramena, kuka i koljena, zatim smo vidjeli vrlo maštovit pristup rada u trojkama te čuli vrijedne savjete pri izboru adekvatnih programa treninga za trenutne potrebe vašeg klijenta, a posebno nas se dojmila nevjerojatna sportska priča naše gošće, Nike Fleiss. Zavirite u galeriju i doživite barem dio atmosfere.
Hvala svima! .
Body tehnika u talijanskom gradu – Riminiju
Naše Ana-Marija i Goga predstavile su Body tehniku pod svjetlima reflektora na Međunarodnom sajmu sporta i wellnessa u talijanskom gradu Riminiju od 30.5. do 2.6.2014. Body tehnika je privukla pažnju mnogih posjetitelja tijekom četverodnevnog rasporeda, a koliko je uistinu sjajna i zabavna bila atmosfera provjerite u video galeriji.
PBS Junior „mala sportska akademija“ – na TV programu RTL Kockica
U suradnji s RTL televizijom, pokrenuli smo emisiju PBS Junior – Mala sportska akademija koja se počela emitirati na novom dječjem programu RTL Kockica. Emisija je prilagođena djeci svih uzrasta te je osmišljena kako bi educirala, motivirala i animirala djecu i roditelje vježbama i igrama koje se mogu izvoditi i kod kuće. Zadaća ovog projekta je naglasiti važnost tjelesnog vježbanja te informirati najmlađe, ali i roditelje o disanju, pravilnom držanju tijela, kretanju i ostalim zdravim navikama.

Od sada epizode PBS Junior male sportske akademije možete pogledati ONLINE.
Održan je stručni seminar – “Strukturalne promjene kralježnice u djece - posljedice i rješenja”
17.5., u prostorijama Kineziološkog učilišta body tehnike, održan je seminar na kojem smo se bavili osnovnim lošim držanjima (kifozom, lordozom i skoliozom) u djece pred-školske i školske dobi te mogućnostima njihove prevencije i korekcije. Polaznici su uz kreativan i praktičan rad spoznali nove vještine kojima mogu lakše i sigurnije utvrditi nepravilnosti u rastu i razvoju djeteta te adekvatno reagirati i korigirati. Hvala sponzorima i polaznicima na velikom odazivu. Fotografije su u galeriji.
Body tehnika u talijanskom gradu – Riminiju
Ponosno vam najavljujemo da će Body tehnika biti predstavljena na Međunarodnom sajmu sporta i wellnessa, u talijanskom Riminiju, od 30.5. do 2.6.2014. Vjerujemo da će naše Ana-Marija i Goga sve prisutne oboriti s nogu! Za detaljnije informacije kliknite OVDJE.
Poziv na sudjelovanje na Stručnom seminaru – “Strukturalne promjene kralježnice u djece - posljedice i rješenja”
Ustanova za obrazovanje odraslih Kineziološko učilište body tehnike organizira stručni seminar pod nazivom “Strukturalne promjene kralježnice u djece - posljedice i rješenja.” Seminar će se baviti osnovnim lošim držanjima (kifozom, lordozom i skoliozom) u djece pred-školske i školske dobi te će ponuditi rješenja kako ih prevenirati i korigirati.

Djeca u svom rastu i razvoju ne demonstriraju isto tjelesno držanje kao i odrasle osobe, a složena funkcionalna transformacija djeteta ne odvija se pravilno i jednako...

Opširinije o seminaru možete saznati OVDJE.
Radionice – KRALJEŽNICA i EMOCIONALNA ANATOMIJA
Održana je radionica na temu „Kralježnica – segmentalna terapija i evolutivne vježbe razvoja“. Ana-Marija nam je vrlo kreativno približila oblik terapijskog vježbanja, inspiriran kretanjima evolutivnog karaktera. Radionica je bila vrlo dinamična i praktično primjenjiva te se pokazala kao najbolja uvertira za nadolazeću radionicu „EMOCIONALNA ANATOMIJA“, koja će se održati 26. travnja u 13:00h. Fotografije su u galeriji. Hvala svima na suradnji!
Radionica – VEKTORI
Ukoliko postoji rekvizit koji je istovremeno igra, procjena i funkcionalna tjelovježba, onda je to zasigurno ovaj! Bilo ga je jednako zabavno savladavati koliko i učiti. Naši su vrijedni licencirani body instruktori svojom dječjom znatiželjom doprinijeli pozitivnoj atmosferi još jedne edukacije Kineziološkog učilišta. Zahvaljujemo!
Valentinovo u PBS Centru!
Neki slave samo jedan dan, a mi cijeli tjedan. Iskoristite našu odličnu ponudu i vježbajte u dvoje. Od 14.2. do 21.2. iskoristite svoje fiksne termine i dovedite svog para ili dogovorite neki od slobodnih termina. Valentinovska ponuda sadrži i beauty tretman za nju i sportsku masažu za njega.
Počinje skijaška sezona!
PBS Ski team u suradnji sa D&D Toursom i ove sezone organizira obiteljski odlazak na skijanje u naše stalno odredište, austrijsko skijalište Turracher Hohe. U ponudi su trodnevno otvaranje sezone u periodu od 5.12. do 8.12., te zimovanje za vrijeme „hrvatskog tjedna“ od 4.1. do 11.1. 2014. Više o trodnevnoj ponudi u prosincu pročitajte OVDJE, a informacije o zimovanju u siječnju pronađite OVDJE.
Novo u ponudi – Body healing story
Body Healing Story je metoda spoja ljekovite glazbe, pokreta i misli u svrhu dovođenja tijela u pirodnu ravnotežu.
Više o ponudi pročitajte klikom OVDJE.
PBS Kranj – Body at work
Puno sati pred računalom i dugotrajno sjedenje u uredu gotovo sigurno dovode do osjećaja ukočenosti te bolnih leđa i vrata. Tako je Barbara Tavčar - body instruktorica i voditeljica našeg franšiznog centra iz Kranja, svjesna štetnog utjecaja suvremenog radnog mjesta na čovjeka, osmislila program tjelovježbe „BODY AT WORK“. O čemu se zapravo radi, pogledajte u videu:
http://www.bodytehnika.si/Video/1460/body-at-work.
U tijeku su upisi i prijave za
obrazovni program „Body instruktor“.
Ustanova za obrazovanje odraslih Kineziološko učilište body tehnike objavljuje upis u program usavršavanja Body Instruktor za školsku godinu 2013/2014. Početak prve nastavne cjeline: 21. rujna 2013.
Detaljne informacije o programu saznajte OVDJE.
Za ostale upite i prijave kontaktirajte nas putem
e-maila: uciliste@pbs.com.hr ili telefon 01 4621 456.
Seminar za obnovu licence
U nedjelju (1.9.), je održan „seminar za produljenje licence“, kruna svih dosadašnjih radionica i sukus vašeg stečenog znanja. Cilj seminara bio je proširiti vještine naših instruktora, prikupiti zajednička iskustva te proći kroz realne situacije i glavne okosnice definicije body instruktora. Fotografije i video pogledajte u galeriji.
Seminar – Gravity njihalo (30.11.)
Zadovoljstvo nam je najaviti seminar koji prkosi čak i gravitaciji. Naime, u subotu 30. 11. u 13h, Ana-marija Jagodić Rukavina uvest će vas u svijet Gravity njihala, dinamičnog i široko primjenjivog rekvizita koji osim svojih zabavnih osobina, omogućava opuštajuću inverziju (trakciju), najbolju metodu ikada otkrivenu u procesima oporavka. Sve informacije saznajte na tel: 01/4621456 ili upitom na mail: info@pbs.com.hr. Slobodno najavite svoj dolazak, dok još ima mjesta.
Eko Fit Vikend
Veli Lošinj 5.10. - 8.10.2013.
Okružen morskom pjenom, miomirisima ružmarina i lovora te bogatom borovom šumom, Vitality Hotel Punta jedinstveno je mjesto prirodnog sklada. Pruža vam se mogućnost iskusiti novu dimenziju odmora kroz stoljetnu ljekovitost velološinjske prirode, od strane vrhunskih stručnjaka i posebno za vas pripremljenog Eko fit vikenda i gastronomskih delicija. Obiteljski vikend osmišljen za podizanje energije i pripremu organizma za obaveze koje slijede. Više pročitajte OVDJE.
Prošlogodišnji video pogledajte OVDJE.
Novo u ponudi - "GYROTONIC"
Predstavljamo vam novitet u našoj ponudi – jedinstven stroj pod nazivom “Pulley Tower” iz serije Gyrotonic naprava. To je sistem koji na vrlo harmoničan način navodi vježbača na pokretanje preko fizičkih granica koristeći moć vizualizacije povećavajući tako funkcionalne kapacitete cijelog organizma. Svatko od nas se povremeno nađe u situaciji kada tijelo i um vape za nekim stimulansom koji će podići razinu energije, a upravo je to glavni učinak ovog koncepta kojeg karakteriziraju vrlo kreativni, kružni i spiralni pokreti koji neprekidno teku. Više o Gyrotonicu pročitajte OVDJE.
Raspored grupnih termina tijekom ljeta
Dragi naši, raspored grupnih treninga u periodu od 15.7. do 1.9. nalazi se OVDJE. Ukoliko želite vježbati u grupi i tijekom našeg kolektivnog godišnjeg odmora (u periodu od 5.8. do 19.8.), nazovite u centar i dogovorite termin s instruktorom. Hvala.
Video-osvrt na tulum
„10 godina PBS-a“
Svima koji su bili spriječeni slaviti s nama te naravno „partijanerima“ koji će se prepoznati na fotografijama, omogućujemo još jedan pregled fantastične atmosfere s tuluma. Za pokretanje video clipa, klinkite na link:
http://www.youtube.com/watch?v=kBQIwCXnDu4
11. Body dan
U subotu 15. lipnja, u dobrom raspoloženju te uz edukativne i zabavne teme, održan je 11. Body dan. Polaznici su mogli vidjeti i isprobati ritmične vježbe za održavanje i aktivaciju žlijezda, proširiti vlastite spoznaje o Body tehnici vježbama za vrat i lice, obnoviti znanja o snazi malog pokreta te dobiti korisne savjete o tome kako testirati određenu regiju tijela i temeljem toga primjeniti korekcijske vježbe.
26.3. - Ana-Marija gostovala na RTL televiziji
Kao najbolja najava predstojećeg kongresa „Prilagodljivost na stres“, naša Ana-Marija gostovala je u emisiji Studio 45, na RTL televiziji. Uz nju, gosti su bili i doc.dr.sc. Milivoj Jovančević te prof. Slavenka Martinović, također predavači na spomenutom kongresu. Online verziju emisije pogledajte klikom OVDJE.
Dojmovi s održanog kongresa
U organizaciji KUBT-a i PBS Centra je 20. i 21. travnja 2013. godine održan kongres „Prilagodljivost na stres - aktivnosti i zdravlje novih generacija u 21. stoljeću“. Kongresu su prisustvovali različiti domaći i inozemni humanistički stručnjaci koji su imali priliku razmijeniti svoja znanja, upoznati se s brojnim zanimljivim temama i inovativnim pristupima, uz interaktivne pauze.
Želite li čuti izjave sudionika kongresa, kliknite OVDJE.
30.05. – 02.06. 2013 – Vikend pomlađivanja na Velom Lošinju
Najavljujemo Vikend pomlađivanja lica i tijela kojeg će održati iskusni predavači na čelu sa Ana-Marijom Jagodić Rukavina.
Radnja seminara odvijat će se u predivnom ambijentu Vitality Hotela Punta na Velom Lošinju.
Detaljne informacije o programu pogledajte klikom OVDJE ili posjetite http://www.losinj-hotels.com/
Otvoren PBS centar u Banja Luci
U subotu 6. travnja 2013. svečano je otvoren PBS Centar u Banja Luci. U samom centru grada, u vlasništvu Sandre i Nenada Tomića, ovo je peta PBS-ova franšizna lokacija, a prva u Bosni i Hercegovini. Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici, a kakva je bila proslava pogledajte sami u foto-galeriji. PBS-ovci čestitamo!!!”