Informacije za polaznike

  1. Home
  2. |
  3. PBS Centar
  4. |
  5. Informacije za polaznike

Preuzimanja:

Termini grupa za nadoknadu:

Petak 10.00h, Petak 16.30h, Petak 20.30h, Subota 10h
Molimo sve vježbače da se za nadoknadu grupe prethodno najave na recepciji.

Upitnik

Upitnik će vam pomoći u odabiru najboljeg pristupa koji bi vaše tijelo moglo podnijeti bez dodatnih stresova za organizam. Odlučite se za jednu od dviju ponuđenih mogućnosti odgovora A i B koja vas bolje opisuje:

Zbrojite koliko imate odgovora A i B te otkrijte svoj optimalni program vježbanja u PBS Centru:

Rezultati:

Molimo odaberite SVE odgovore!

• Do 7 odgovora A ‒ preporučujemo vam 3-5 individualna treninga nakon kojih se možete priključiti grupnom programu 2-3 puta tjedno

• 7-14 odgovora A ‒ opredijelite se za grupni program 2-3 puta tjedno u fiksnim terminima

• Do 7 odgovora B ‒ individualni dolazak 1x tjedno u kombinaciji sa grupnim treningom 1-2 puta tjedno

• 7-14 odgovora B ‒ za vas je idealan individualni program treninga 1 ‒ 2 puta tjedno

Želite li zdravu i
funkcionalnu kralješnicu?
Održavajte ju Body tehnikom!

Održavati kralješnicu zdravom i funkcionalnom izazov je koji već od osnovne škole treba imati na umu i naglašavati. Grupni programi Body tehnike vam osiguravaju snažne i zdrave posturalne mišiće te optimalnu pokretljivost i vitalnost cijeloga tijela. Satovi kod nas su uvijek drugačiji, prilagođeni čovjeku pod stresom, koji puno sjedi i nekvalitetno diše. Pridružite se našim malim grupama sa širokom ponudom rekvizita i uvjeta rada.

Saznajte više

Pretplatite se na PBS Newsletter!

Što kažu naši klijenti?

Jadranka Boban Peić
poduzetnica
Vježbanje s Ana-Marijom iskustvo je koje nadilazi uobičajena iskustva tjelovježbe. Svakom treningu pristupa na sveobuhvatan način i posve je posvećena radu, što u osobi budi fantastičan osjećaj. To je kvaliteta koja se najvjerojatnije teško nalazi i na svjetskoj razini.
Simonida Veber
Već prvi dolazak u PBS pokrenuo je lančanu reakciju - fizičku, kemijsku i emotivnu. Bila je to privlačnost koja je prerasla u potrebu i, na kraju – ljubav. Energija koju ovdje dobivam nezamjenjiva je. Već 13 godina.
Slavenka Martinović
Body tehnika je moja tehnika, tehnika za mene. I to u svim mojim životnim fazama i stanjima. Kada imam viška energije ili pak manjka energije, moje drage trenerice to prepoznaju i prilagode se treningom, a nakon treninga puna sam dobre energije, dobre volje i ispunjena… Body tehnika je moj odabir već više od 12 godina.
Goga Šepec
U PBS sam krenula 2011. godine i od tada svakodnevne obaveze i akumulirani stres kompenziram vježbanjem Body tehnike sa sestrom, u paru. Nakon nesreće na skijanju u siječnju 2017. i operacije koljena, danas mi je drago što u istom Centru upotpunjujem i rehabilitacijski program, vježbajući na Biodex uređaju uz nadzor i vodstvo osoba kojima vjerujem.

Sponzori: