Instruktori i terapeuti

  1. Home
  2. |
  3. PBS Centar
  4. |
  5. Instruktori i terapeuti
Coach
Renata Milković Body instruktorica
dipl. kineziologinja

U vrijeme studentskih dana plesno iskustvo uspješno je zamijenila ulogom instruktorice aerobika i fitnessa. Jedna je od prvih polaznica Ana-Marijine škole za poduku Body tehnike, od kada je, otvorenog srca i vrlo kreativno, primjenjuje u PBS-u. Svoje znanstveno usavršavanje nastavlja na magistarskom studiju pri Kineziološkom fakultetu. Uloga sretno udane majke troje djece pruža joj ravnotežu između profesionalnog i privatnog života.

Coach
Klaudija Čular Body instruktorica

Po struci je medicinska tehničarka sa završene tri godine stomatološkog fakulteta. Nakon deset godina klasičnog baleta, dječju želju da postane balerina zamijenila je tjelovježbom i brigom o zdravlju. Uz najveću ljubav prema svom sinu, ljubav prema plesu i glazbi te tipičnu dalmatinsku komunikativnost uspješno je spojila u jedno − body instruktorica. Svojim aktivnim radom i nesebičnim predanjem uspješno promiče našu filozofiju aktivnog življenja.

Coach
Janja Glavina Body instruktorica
dipl.ing. agronomije

Od malih nogu bavila se plesom. Počela je klasičnim baletom, a preko modernog plesa i jazz dance-a stala je na orijentalnim i plemenskim plesovima koje i danas prakticira. Ljubav prema plesu počela je prenositi i na druge ljude, te 2006. godine počinje raditi kao instruktorica plesa. Otkrivši Body tehniku, Janja upisuje Kineziološko učilište body tehnike te se po završetku priključuje PBS ekipi.

Coach
Atja Begonja Pripravnik za Master body instruktora
Mag.cin. kineziologije

Svoju ljubav prema tijelu i pokretu Atja pronalazi još u djetinjstvu baveći se plesom. Godinama je kroz ples sve više osvještavala želju i potrebu za radom na tijelu i pokretu. Dolaskom na studij u Zagreb, Body tehnika joj otvara novi pogled na pokret i promatranje tijela te se od 2014.godine, nakon položenog ispita na Kineziološkom učilištu, priključuje PBS-timu. “Raditi na svojem tijelu kroz filozofiju Body tehnike vratilo mi je točno onaj osjećaj koji sam imala dok sam plesala, a sada to mogu kroz svoj rad prenijeti klijentima i pomoći im da u svakodnevnom životu i njihova tijela plešu, a, nadam se uskoro i kao predavač, prenositi filozofiju Body tehnike i sva usvojena iskustva i znanja na nove generacije body instruktora jer rast i učenje su svakodnevni i neprekidni.”

Coach
Dijana Ključanin Kozmetičarka
terapeutkinja

Proširenjem djelatnosti na masaže i tretmane tijela PBS timu se pridružuje i Dijana s dugogodišnjim iskustvom u terapeutskom masiranju. Rad s različitim skupinama sportaša poput vaterpolista, plivača, atletičara i rukometaša, Dijana se odlučuje priključiti radu s rekreativnom populacijom te postaje punopravni član centra u ljeto 2007.

Coach
Petra Crnetić Body instruktor
zvukoterapeut i muzikoterapeut

Naša Petra oduvijek je voljela trenirati, a u Body tehniku zaljubila se “na prvi trening” koji joj je, još kao trudnici, održala Ana-Marija te je poželjela upisati Kineziološko učilište i tako prije dvije godine postala Body instruktor. Kako se 20 godina bavi zvukom, od kojih je 15 god. vodila komercijalni studio i bavila se tonskom produkcijom, 2012. godine zajedno sa Ana-Marijom razvija prvi projekt kao novi pristup pokretu u kombinaciji različitih zvukovnih frekvencija u svrhu psiho-fizičkog i mentalnog zdravlja pod nazivom “Body Healing Story”.

Coach
Karlo Šimanović Master body instruktor
Dipl. kineziolog

Još kao apsolvent na Kineziološkom fakultetu na kojem se usmjerava na kineziterapiju, Karlo 2008.godine postaje kotačić u PBS-ovom stroju. Praktični rad u našem Centru omogućava mu dublje razumijevanje i povezivanje fizičkih i psihosocijalnih aspekata čovjeka, a svoju ambiciju i doprinos PBS timu temelji na individualnom radu s klijentima, dijagnostičko - rehabilitacijskom segmentu te na edukativnom planu u ulozi predavača na našem Učilištu.
“Kontinuirani profesionalni rast i razvoj koji mi je omogućen u PBS Centru te sjajna radna atmosfera, razlozi su zbog kojih na posao uvijek dolazim s osmijehom”, kaže Karlo i dodaje: “Radi ono što voliš i nijedan dan nećeš ići na posao.”

Coach
Krešimir Schiel Body instruktor
Dipl. kineziolog

Od malih je nogu vrlo aktivan u mnogim sportovima (gimnastika, plivanje, rukomet, nogomet). Svoju ljubav prema tjelovježbi upotpunjuje osvajanjem nekoliko sveučilišnih medalja u raznim disciplinama. Tijekom studija aktivno igra nogomet, kojeg i usmjerava. Nakon diplome, Krešo radi neko vrijeme kao voditelj u fitness centru s rekreativnom populacijom. Stečenim iskustvom i voljom za rad s ljudima, te željom za novim znanjem i vještinama pridružuje se PBS-u u jesen 2013. godine.

Coach
Elvis Hodžić Body instruktor

S Body tehnikom Elvis se upoznao prije mnogo godina, ali zadnje dvije godine intenzivno radi i djeluje kao član PBS-tima. Plesom se uspješno bavi više od 20 godina, a svoja stečena plesna znanja i vještine nadogradio je filozofijom Body tehnike u smjeru prevencije od ozljeda, pripreme za natjecanja te još boljeg osvještavanja vlastitog tijela.

Coach
Tomislav Štrk Body instruktor
Mag. cin. kineziologije

Od malih nogu Tomislav uživa u sportu i aktivnom životu baveći se raznim sportovima poput atletike, taekwondo-a, ali ga najviše ispunjavaju nogomet i hokej na ledu. PBS-timu priključuje se krajem 2016. godine, a Body tehniku opisuje ovako: “To je najbolji način vježbanja koji čovjek mora isprobati jer istovremeno povezuje um i tijelo”. Uživa raditi s pozitivnim ljudima te se zajedno s njima veseli zajedničkom napretku.

Sponzori: