PBS Pula

PBS Centar sportske izvrsnosti posluje na sljedećim lokacijama:

PBS Zagreb
Jurkovićeva 19, Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 4621 456
email: info@pbs.com.hr

PBS Pula
Medulinska cesta 41, Pula, Hrvatska
tel: +385 52 382 777
email: pula@pbs.com.hr

PBS Kranj
Britov 292, Kranj, Slovenija
tel: +386 40 784 131
email: barbara@teoael.si

PBS KRANJ

Barbara Tavčar
Barbara Tavčar

PBS Kranj, Slovenija

"Ljubav prema pokretu dovela me do Body tehnike, jedinstvene tjelovježbe s kojom ne samo da sama održavam bolju formu, nego mi se čini da iz dana u dan postajem i bolji čovjek. Obožavam osjećaj da, prateći njihov napredak, pomažem svojim vježbačima. Povjerenje koje mi oni iskazuju najveća je nagrada za sav moj trud."


Barbaru, dipl. org. managericu, rođenu 21.11.1979. godine u Kranju, oduvijek je zanimao sport. S vrhunskim se sportom upoznala u djetinjstvu ‒ pet je godina trenirala skijanje, a nakon toga ju je primamio ples. Osmogodišnje je iskustvo stekla u srednjoj školi i za vrijeme studija vodeći grupne vježbe kao instruktorica aerobika. Kad je shvatila da većina postojećih rekreativnih aktivnosti gubi svoj osnovni cilj, a to je bolje psihofizičko stanje korisnika, potražila je novi put. U kontakt s Ana-Marijom i Body tehnikom došla je kada se, zbog rastućeg zanimanja za pilates, odlučila za edukaciju.
Znanje i stručnost koje Ana-Marija dijeli s velikom nesebičnošću, terapeutska tehnika koja ispunjava sve kriterije zdravstvenog fitnessa, kontinuirano obrazovanje te napredovanje instruktora Body tehnike, bili su odlučujući činioci na osnovu kojih Barbara 2004. godine otvara prvi franšizni Pilates Body studio u Sloveniji. Od tada se smatra

začetnicom Body tehnike u Sloveniji. 2005. počinje se educirati za titulu master body instruktorice. Titula joj daje pravo i stručnu osposobljenost za educiranje sljedećih generacija body instruktora. Edukacije vrši u Pilates Body studiju u Kranju i Zagrebu.
Pilates Body studio Kranj otvoren je svakim radnim danom od 7 do 11 i od 14 do 22 sata te subotom po dogovoru. Prilagođava se vježbačima i njihovim potrebama te nudi sljedeće programe:
• vježbanje u malim grupama (najviše 7 vježbača) u tri stupnja intenziteta
• fiksni su termini na raspolaganju u prijepodnevnim, popodnevnim i večernjim satima
• individualni programi za rekreativnu populaciju, vrhunske sportaše i osobe s mišićno-koštanim oboljenjima i teškoćama
• program manipulativno-pasivnog istezanja i opuštanja
• grupni i individualni program za trudnice i majke s bebama
• tretmani masaže i opuštanja

PBS PULA

Morena Poglajen Carić
Morena Poglajen Carić

PBS Pula

"Sada, kada se vratim tri ili četiri godine unatrag i sjetim se prvog susreta s Body tehnikom, shvaćam da je to nešto za što sam odmah znala da će, uz obitelj, obilježiti moju budućnost. Sve su se kockice posložile, a znanje i iskustva su se takvom brzinom povećavali da ponekad zaboravim na skromnost i jednostavno samoj sebi priznam da gradim, učim i svakim danom stvaram novi kvalitet ‒ Body tehniku."


Morena je po zanimanju medicinska sestra. Od malih je nogu ljubav prema zdravstvenoj struci dijelila sa strašću prema plesu kojim se aktivno bavila i podučavala ga u Puli i Pazinu. 1995. godine otkriva svijet fitnessa koji je povezao sve njezine interese s ljubavlju prema tijelu, kretanju i brizi o zdravlju. Nakon dvanaest godina iskustva i školovanja za trenera fitnessa, otvara centar Sunset u Puli.
Zbog promjenljivih trendova u rekreativnim programima vježbanja, često se zanemaruje ili potpuno izgubi primarni cilj rekreativne aktivnosti, a to je unapređenje i očuvanje zdravlja. Stoga je Moreni susret s Ana-Marijom Jagodić Rukavina i Body tehnikom bio pravo otkriće. Spoj znanja, tehnike vježbanja koja utječe na sve razine zdravstvenog fitnessa, kreativnosti i potrebe za stalnim usavršavanjem body instruktora, pokrenuo je otvorenje PBS Centra sportske izvrsnosti u Puli 2007. godine.

PBS Pula otvoren je svakim radnim danom od 8 do 22 sata te subotom po dogovoru. Prilagođava se vježbačima i njihovim potrebama te nudi sljedeće programe:

• vježbanje u malim i kontroliranim grupama različitih intenziteta
• svakodnevno u jutarnjim i popodnevno-večernjim satima
• individualne, korektivno-terapeutske, rekreativne, sportske i programe za mršavljenje
• program manipulativno-pasivnog istezanja i opuštanja
• program za trudnice i mame s bebama.