• Istražujemo, namećemo i primjenjujemo nova saznanja
  na području holistične i funkcionalne tjelovježbe pod nazivom
  body tehnika.
 • Educiramo vježbače o pravilnom držanju tako što osvještavamo
  atrofirane mišiće usljed školskih i poslovnih statičkih opterećenja.
 • Preveniramo i otklanjamo bolne sindrome i oštećenja
  koštano-zglobnog sustava bez tableta, injekcija i neugodnih
  invazivnih metoda.
 • Ne kopiramo, već stvaramo i inoviramo treninge koji za vježbača predstavljaju izazove prilagođene vrhunskom sportu, rekreaciji ili pak rehabilitaciji.
 • Putem temeljite dijagnostike otkrivamo disbalanse i stvarne uzroke
  različitih bolnih stanja.
 • Prilagođavamo se potrebama i mogućnostima klijenata kroz ponudu grupnih, individualnih i obrazovnih programa.
PBS Centar sportske izvrsnosti

PBS Centar sportske izvrsnosti, koji su početkom 2003. osnovali Ana-Marija i Tomislav Rukavina, institucija je u kojoj se obavlja funkcionalna tjelovježba za optimalnu formu i zdravlje svih dobnih skupina. Uz sve sprave klasičnog pilatesa i druge sportske sprave, te mnoštvo ostalih pomagala i rekvizita (disc-o-sit, karike, rolleri, mini skateboard, gravity, obruči itd.), Body tehnika broji preko 3000 različitih vježbi koje programiraju kvalificirani body instruktori prema strogo propisanim standardima same tehnike. Zato je svaki sat za naše članove različito programiran s ciljem kvalitetnog i brzog poboljšanja antropoloških, fizioloških, funkcionalnih i psihomotoričkih dimenzija tijela. Uz tjelovježbu, možete izabrati jedan od ponuđenih sadržaja masaža i tretmana tijela koji se preporučuju u današnjem stresnom i ubrzanom načinu života. Osim navedenih aktivnosti, u centru se održavaju dijagnostika i rehabilitacija mišićno-zglobnog sustava, tretmani ultrazvukom, laserom i elektroterapijom, stručne konzultacije, radionice te cjelokupan edukacijski program Kineziološkog učilišta Body tehnike. Našim članovima PBS Centar je mjesto u kojem je vježba užitak jer ispunjava individualne želje i potrebe u ugodnom i prijateljskom okruženju. U odnosu na bučne fitness centre, PBS Centar sportske izvrsnosti predstavlja vaš osobni prostor za rehabilitaciju, rekreaciju i sport u kojem se body instruktori svakim treningom na drugačiji način prilagođavaju vašim dnevnim potrebama.

INSTRUKTORI I TERAPEUTI

Renata
Milković

Body instruktorica,
dipl. kineziologinja

U vrijeme studentskih dana plesno iskustvo uspješno je zamijenila ulogom instruktorice aerobika i fitnessa. Jedna je od prvih polaznica Ana-Marijine škole za poduku Body tehnike, od kada je, otvorenog srca i vrlo kreativno, primje-njuje u PBS-u. Svoje znanstveno usavršavanje nastavlja na magistarskom studiju pri Kineziološkom fakultetu. Uloga sretno udane majke troje djece pruža joj ravnotežu između profesionalnog i privatnog života.
Klaudija
Čular

Body instruktorica

Po struci je medicinska tehničarka sa završene tri godine stomatološkog fakulteta. Nakon deset godina klasičnog baleta, dječju želju da postane balerina zamijenila je tjelovježbom i brigom o zdravlju. Uz najveću ljubav prema svom sinu, ljubav prema plesu i glazbi te tipičnu dalmatinsku komunikativnost uspješno je spojila u jedno − body instruktorica. Svojim aktivnim radom i nesebičnim predanjem uspješno promiče našu filozofiju aktivnog življenja.
Janja
Glavina

Body instruktorica,
dipl.ing. agronomije

Od malih nogu bavila se plesom. Počela je klasičnim baletom, a preko modernog plesa i jazz dance-a stala je na orijentalnim i plemenskim plesovima koje i danas prakticira. Ljubav prema plesu počela je prenositi i na druge ljude, te 2006. godine počinje raditi kao instruktorica plesa. Otkrivši Body tehniku, Janja upisuje Kineziološko učilište body tehnike te se po završetku priključuje PBS ekipi.
Dijana
Ključanin

Kozmetičarka,
terapeutkinja

Proširenjem djelatnosti na masaže i tretmane tijela PBS timu se pridružuje i Dijana s dugogodišnjim iskustvom u terapeutskom masiranju. Rad s različitim skupinama sportaša poput vaterpolista, plivača, atletičara i rukometaša, Dijana se odlučuje priključiti radu s rekreativnom populacijom te postaje punopravni član centra u ljeto 2007.
Karlo
Šimanović

Body instruktor,
Dipl. kineziolog

Dugogodišnje bavljenje veslanjem te ljubav prema tjelesnoj aktivnosti, upotpunjuje upisom na Kineziološki fakultet, gdje se usmjerava na područje kineziterapije. Krajem 2008. godine, kao apsolvent, priključuje se našem timu. Apsolventske obaveze na fakultetu nadopunjuje radom kako na rehabilitaciji primjenom kineziterapije i sportske masaže, tako i radom s našom rekreativnom populacijom. Znanje i iskustvo iz kineziterapije savršeno spaja s vježbama i filozofijom Body tehnike.


Krešimir
Schiel

Body instruktor,
Dipl. kineziolog

Od malih je nogu vrlo aktivan u mnogim sportovima (gimnastika, plivanje, rukomet, nogomet). Svoju ljubav prema tjelovježbi upotpunjuje osvajanjem nekoliko sveučilišnih medalja u raznim disciplinama. Tijekom studija aktivno igra nogomet, kojeg i usmjerava. Nakon diplome, Krešo radi neko vrijeme kao voditelj u fitness centru s rekreativnom populacijom. Stečenim iskustvom i voljom za rad s ljudima, te željom za novim znanjem i vještinama pridružuje se PBS-u u jesen 2013. godine.


FRANŠIZNO POSLOVANJE

ŠTO KAŽU POLAZNICI

"Već nakon prvog treninga osjetila sam odlične rezultate: osjećala sam se laganije, opuštenije... sav pritisak koji se nalazio u određenim mišićnim skupinama je nestao, a rame s kojim oduvijek imam problema je odmah postalo mobilnije i manje bolno. Trening zna biti dosta naporan, međutim osjećaj nakon treninga je fantastičan, osjećam se nevjerojatno lakše! Body tehniku sam nastavila prakticirati i za vrijeme europskog prvenstva u Zagrebu i zaista mi je bila od velike pomoći. S obzirom na moj profesionalni angažman u inozemstvu, za vrijeme sezone, nažalost, nisam imala prilike nastaviti trenirati, ali zato svaki slobodan trenutak po povratku u Hrvatsku koristim za trening s Ana-Marijom! Tople preporuke svima!"
Maja Poljak, hrvatska odbojkaška reprezentativka
Vježbanje s Ana-Marijom iskustvo je koje nadilazi uobičajena iskustva tjelovježbe. Svakom treningu pristupa na sveobuhvatan način i posve je posvećena radu, što u osobi budi fantastičan osjećaj. To je kvaliteta koja se najvjerojatnije teško nalazi i na svjetskoj razini.
Jadranka Boban Peić, poduzetnica"
O franšizi

Kao odgovor na mnoge upite zainteresiranih za prakticiranje Body tehnike te otvaranjem studija za rekreaciju, rehabilitaciju i trening, PBS je pokrenuo projekt izdavanja franšiza. Naša je vizija postavljanje mreže franšiznih studija u svim većim gradovima Hrvatske te internacionalizacija poslovanja širenjem na područje Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i šire s ciljem promoviranja jedinstvenog načina tjelovježbe Body tehnike.
Franšiza se danas u poslovnom svijetu smatra najsigurnijim načinom uspješnog poslovanja. Svakih se šest minuta u svijetu otvori nova franšiza. Smatra se da je franšizni oblik poslovanja jedan od najbrže rastućih poslovnih oblika, što predstavlja još jedan razlog više za ulazak u takav sustav. Kod ovakvog načina poslovanja zadržava se neovisnost poduzeća korisnika franšize kao samostalne pravne osobe, a dobiva se mogućnost započinjanja već provjerenog posla što predstavlja veliku vjerojatnost vraćanja uloženih sredstava.

Zašto odabrati PBS franšizu?

Pristupanjem u lanac franšiza PBS Centra sportske izvrsnosti, dobivaju se iskušane metode poslovanja koje je PBS godinama gradio i razvijao te njima postigao iznimno dobru prihvaćenost i prepoznatljivost na tržištu zdravlja i rekreacije.
Franšizno poslovanje jedna je od naših ključnih djelatnosti i naši su franšizni partneri ključni za uspjeh cjelokupnog poslovanja.
PBS Centar sportske izvrsnosti provodi kompleksni edukacijski program Body tehnike putem Kineziološkog učilišta Body tehnike verificiranog od Ministarstva znanosti, prosvjete i sporta.
PBS je zainteresiran za nove kvalitetne partnere u promicanju zdravlja i tjelesne forme. Vođenje franšiznog centra je izuzetan izazov za svakoga tko se želi okušati u poduzetništvu uz svekoliku pomoć poznatog i priznatog partnera predanog postizanju izvrsnosti na području rekreacije, rehabilitacije i sporta.

KONZULTANSKE USLUGE

Konzultantske usluge

Dio ste fitness industrije, a imate želju uvesti nešto novo? Investirate u kompleks sportsko-rekreativno-welness sadržaja, a ne znate zapravo od kuda biste počeli? Renovirate hotel i ne želite gostima ponuditi već viđeni "copy-paste" beauty & spa sadržaj? Upravo na ovakva pitanja stručnjaci PBS-a nude vam originalna rješenja. Opće je poznata činjenica da investiciju u wellnes & spa centar ne vraćaju objekti poput saune ili bazena, već ozbiljno osmišljeni programi prilagođeni svakom pojedinom gostu i njegovim potrebama. Stoga je odgovornost instruktora, odnosno terapeuta u čije se ruke gost prepušta neprocjenjiva te je trajno ulaganje u njegovo znanje zapravo ključ uspjeha. Spremni smo vam ponuditi kompletan know-how u definiranju programa i sadržaja vaše investicije te pomoći pri odabiru i educiranju osoblja. S ponosom navodimo da smo uspješno sudjelovali na projektima velikih hrvatskih tvrtki, poput Hidrocommerca iz Zagreba te Jadranka hotela iz Malog Lošinja.

CJENIK

Individualni sat
(po dolasku, 60 min.)


Grupni dolazak
(na mjesečnoj bazi, 45 min.)


Usluge Biodex izokinetičkog aparata
Biodex izokinetičko testiranje jednog para zglobova
Masaže


Priručnici


U cijene je uključen PDV.