PBS Centar sportske izvrsnosti

  1. Home
  2. |
  3. PBS Centar
  4. |
  5. O nama
PBS Centar sportske izvrsnosti

Uz tjelovježbu, možete izabrati jedan od ponuđenih sadržaja masaža i tretmana tijela koji se preporučuju u današnjem stresnom i ubrzanom načinu života. PBS Centar sportske izvrsnosti, koji su početkom 2003. osnovali Ana-Marija i Tomislav Rukavina, institucija je u kojoj se obavlja funkcionalna tjelovježba za optimalnu formu i zdravlje svih dobnih skupina. Uz sve sprave klasičnog pilatesa i druge sportske sprave, te mnoštvo ostalih pomagala i rekvizita (disc-o-sit, karike, rolleri, mini skateboard, gravity, obruči itd.), Body tehnika broji preko 3000 različitih vježbi koje programiraju kvalificirani body instruktori prema strogo propisanim standardima same tehnike. Zato je svaki sat za naše članove različito programiran s ciljem kvalitetnog i brzog poboljšanja antropoloških, fizioloških, funkcionalnih i psihomotoričkih dimenzija tijela.

Osim navedenih aktivnosti, u centru se održavaju dijagnostika i rehabilitacija mišićno-zglobnog sustava, tretmani ultrazvukom, laserom i elektroterapijom, stručne konzultacije, radionice te cjelokupan edukacijski program Kineziološkog učilišta Body tehnike. Našim članovima PBS Centar je mjesto u kojem je vježba užitak jer ispunjava individualne želje i potrebe u ugodnom i prijateljskom okruženju. U odnosu na bučne fitness centre, PBS Centar sportske izvrsnosti predstavlja vaš osobni prostor za rehabilitaciju, rekreaciju i sport u kojem se body instruktori svakim treningom na drugačiji način prilagođavaju vašim dnevnim potrebama.

Franšizno poslovanje

PBS Franšizno poslovanje

Smatra se da je franšizni oblik poslovanja jedan od najbrže rastućih poslovnih oblika, što predstavlja još jedan razlog više za ulazak u takav sustav.

O franšizi

Kao odgovor na mnoge upite zainteresiranih za prakticiranje Body tehnike te otvaranjem studija za rekreaciju, rehabilitaciju i trening, PBS je pokrenuo projekt izdavanja franšiza. Naša je vizija postavljanje mreže franšiznih studija u svim većim gradovima Hrvatske te internacionalizacija poslovanja širenjem na područje Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i šire s ciljem promoviranja jedinstvenog načina tjelovježbe Body tehnike.

Franšiza se danas u poslovnom svijetu smatra najsigurnijim načinom uspješnog poslovanja. Svakih se šest minuta u svijetu otvori nova franšiza. Smatra se da je franšizni oblik poslovanja jedan od najbrže rastućih poslovnih oblika, što predstavlja još jedan razlog više za ulazak u takav sustav. Kod ovakvog načina poslovanja zadržava se neovisnost poduzeća korisnika franšize kao samostalne pravne osobe, a dobiva se mogućnost započinjanja već provjerenog posla što predstavlja veliku vjerojatnost vraćanja uloženih sredstava.

Zašto odabrati PBS franšizu?

Pristupanjem u lanac franšiza PBS Centra sportske izvrsnosti, dobivaju se iskušane metode poslovanja koje je PBS godinama gradio i razvijao te njima postigao iznimno dobru prihvaćenost i prepoznatljivost na tržištu zdravlja i rekreacije. Franšizno poslovanje jedna je od naših ključnih djelatnosti i naši su franšizni partneri ključni za uspjeh cjelokupnog poslovanja.

PBS Centar sportske izvrsnosti provodi kompleksni edukacijski program Body tehnike putem Kineziološkog učilišta Body tehnike verificiranog od Ministarstva znanosti, prosvjete i sporta.

PBS je zainteresiran za nove kvalitetne partnere u promicanju zdravlja i tjelesne forme. Vođenje franšiznog centra je izuzetan izazov za svakoga tko se želi okušati u poduzetništvu uz svekoliku pomoć poznatog i priznatog partnera predanog postizanju izvrsnosti na području rekreacije, rehabilitacije i sporta.

B2B usluge

PBS Franšizno poslovanje

Dio ste fitness industrije, a imate želju uvesti nešto novo? Investirate u kompleks sportsko-rekreativno-welness sadržaja, a ne znate zapravo od kuda biste počeli? Renovirate hotel i ne želite gostima ponuditi već viđeni "copy-paste" beauty & spa sadržaj? Upravo na ovakva pitanja stručnjaci PBS-a nude vam originalna rješenja. Opće je poznata činjenica da investiciju u wellnes & spa centar ne vraćaju objekti poput saune ili bazena, već ozbiljno osmišljeni programi prilagođeni svakom pojedinom gostu i njegovim potrebama. Stoga je odgovornost instruktora, odnosno terapeuta u čije se ruke gost prepušta neprocjenjiva te je trajno ulaganje u njegovo znanje zapravo ključ uspjeha. Spremni smo vam ponuditi kompletan know-how u definiranju programa i sadržaja vaše investicije te pomoći pri odabiru i educiranju osoblja. S ponosom navodimo da smo uspješno sudjelovali na projektima velikih hrvatskih tvrtki, poput Hidrocommerca iz Zagreba te Jadranka hotela iz Malog Lošinja.

Paket izvrsnosti
za vrhunskog sportaša

Nezadovoljni ste sportskim rezultatom, često ste povrijeđeni, ne možete se nositi sa sve većim zahtjevima sporta. Možda radite nešto krivo a niste svjesni? Ili se samo ne možete kvalitetno oporaviti nakon treninga. Sve odgovore na pitanja možete naći u našem PBS centru. Za vas preporučamo cjelovit pregled tijela uz vrhunsku Biodex dijagnostiku.

Saznajte više

Pretplatite se na PBS Newsletter!

Što kažu naši klijenti?

Jadranka Boban Peić
poduzetnica
Vježbanje s Ana-Marijom iskustvo je koje nadilazi uobičajena iskustva tjelovježbe. Svakom treningu pristupa na sveobuhvatan način i posve je posvećena radu, što u osobi budi fantastičan osjećaj. To je kvaliteta koja se najvjerojatnije teško nalazi i na svjetskoj razini.
Simonida Veber
Već prvi dolazak u PBS pokrenuo je lančanu reakciju - fizičku, kemijsku i emotivnu. Bila je to privlačnost koja je prerasla u potrebu i, na kraju – ljubav. Energija koju ovdje dobivam nezamjenjiva je. Već 13 godina.
Slavenka Martinović
Body tehnika je moja tehnika, tehnika za mene. I to u svim mojim životnim fazama i stanjima. Kada imam viška energije ili pak manjka energije, moje drage trenerice to prepoznaju i prilagode se treningom, a nakon treninga puna sam dobre energije, dobre volje i ispunjena… Body tehnika je moj odabir već više od 12 godina.
Goga Šepec
U PBS sam krenula 2011. godine i od tada svakodnevne obaveze i akumulirani stres kompenziram vježbanjem Body tehnike sa sestrom, u paru. Nakon nesreće na skijanju u siječnju 2017. i operacije koljena, danas mi je drago što u istom Centru upotpunjujem i rehabilitacijski program, vježbajući na Biodex uređaju uz nadzor i vodstvo osoba kojima vjerujem.

Sponzori: