Stres i fizička napetost neizbježni su u današnjem načinu življenja, zato su vam uz tjelovježbu na raspolaganju i revitalizirajuće masaže za unutarnju i vanjsku ljepotu. Iscjeljujuće tretmane tijela iskoristite za povratak energetske ravnoteže i narušenog zdravlja.

MASAŽE

Sportska masaža

Sportska masaža omogućava brže i potpunije otklanjanje svih nepoželjnih i štetnih posljedica pojačane fizičke aktivnosti. U svim programima za treniranje potrebno je racionalno i kontinuirano predvidjeti upotrebu ove masaže.

Klasična masaža

Lagana masaža s nešto blažim djelovanjem od sportske. Dugim pokretima potiče se cirkulacija, smanjuje stres i bolovi u mišićima.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža prodire duboko u tkivo s ciljem smanjenja količine masnih stanica i poboljšanja krvotoka, vraća elastičnost i tonus vezivnog tkiva te ujedno stimulira izlučivanje otpadnih tvari iz organizma.

Hot Stone

U ovoj izuzetnoj terapiji koristi se kamenje formirano taloženjem minerala i vulkanskim aktivnostima. Usred termalne vodljivosti (kondukcije) ne samo da zagrijava dio tijela na lokalnoj razini već utječe i na sustavne promjene na tijelu i na energetske centre odgovorne za ravnotežu tijela i uma.

Lipox tretman

Lipogel je preparat na bazi kofeina, teofelina i guarane koji potiče snažno otapanje masnih stanica što rezultira smanjenjem volumena i remoduliranjem tijela. Tretman se sastoji od nanošenja lipogela na tijelo, zamatanja u električnu deku i anticelulitne masaže.

Đumbirovi oblozi

Starinska ljekovita metoda služi ublažavanju raznih boli (reumatizam, artritis, grčevi), pomaže kod nekih upala i kod otklanjanja štetnih nakupina (masti, bjelančevina, minerala) u tijelu. Duboko zagrijava i opušta tijelo i dušu. Osvježena i pojačana cirkulacija krvi i tjelesnih tekućina i izbacivanje otpadnih tvari donose osjećaj obnovljenosti i osvježenosti.

TERAPIJE

Ultrazvuk

Uređaj za ultrazvuk može se koristiti u kozmetičke i terapijske svrhe. Terapijski ultrazvuk odnosi se na primjenu ultrazvučne energije u svrhu liječenja. Ovisno o načinu primjene (kontinuirani ili pulsni), koriste se njegovi termički i netermički učinci. Kontinuiranom tehnikom zagrijava se tretirano tkivo, smanjuje se mišićni spazam, pospješuje regeneracija tkiva (povećava se rastezljivost kolagenog tkiva), te se posljedično smanjuje osjećaj boli. Pulsnom tehnikom postiže se netermički učinak, odnosno ne dolazi do zagrijavanja tkiva, pa nam ovakav način primjene omogućava korištenje ultrazvuka i kod akutnih ozljeda.
Djelovanje ultrazvuka u terapijske svrhe je mehaničko, toplinsko i biokemijsko, a primjenjuje se kod raznih disfunkcija mekog tkiva, uključujući kontrakture zglobova, ožiljnog tkiva, degenerativnih promjena na zglobovima, upala sluznih vreća u zglobovima, spazma i boli skeletnih mišića, upale tetiva, bolnih stanja kralježnice, sportskih ozljeda.

U kozmetičke svrhe koristi se kontinuirani ultrazvuk frekvencije do 1500 kHz. Sondom kojom se usmjereni ultrazvučni snopovi primjenjuju na celulitom najzahvaćenija područja, izazivaju titranja, čine refleksije u tkivima i pojačavaju biološko djelovanje. Ta energija omogućava termički učinak te potiče taljenje stanica masnog tkiva, pospješuje odvajanje suvišnih tekućina, ubrzava revitalizaciju kože, te poboljšava prokrvljenost, čime se i celulit znatno smanjuje.

Elektroterapija

Elektroterapija je postupak korištenja različitih vrsta elektro-impulsa u svrhu poboljšanja cirkulacije, povećanja mišićno-živčane provodljivosti te izometričnog jačanja atrofirane muskulature, a velika učinkovitost dokazana je pri smanjenju osjećaja boli jer povisuje prag podražljivosti za bol te omogućuje blokiranje prijenosa bolnih impulsa prema mozgu. Svi protokoli elektroterapije primjenjuju se suvremenim kompjuteriziranim aparatom koji je unaprijed programiran ovisno o dijagnozi i stupnju bolnog područja (akutni, subakutni, kronični stupanj). Elektroterapija primjenjuje se kod sportskih ozljeda, poremećaja cirkulacije, bolnih stanja kralježnice i zglobova, neuralgija te kod mišićnih i živčanih slabosti i oštećenja.

Omogućujemo vam sljedeće oblike elektroterapije:
- TENS
- pulsne struje
- galvanske struje
- dijadinamske struje
- interferentne struje
- elektrostimulaciju živaca i mišića

KOZMETIČKI TRETMANI

Organska terapija lica

Organic Pharmacy Crystal Beauty tretman je masažne terapije lica u kojem se koriste preparati koji najučinkovitije sprečavaju starenje kože i izdašno je vlaže. Terapija djeluje opuštajuće, detoksicirajuće i duboko hranjivo te ima izvanredne učinke protiv starenja kože. To dokazuje i ocjena 9/10 u revijama Vogue, Tatler, Top Sante, ali i iskustva poznatih osoba koje koriste proizvode Organic Pharmacy. Zbog potencijala tih proizvoda ta se terapija lica naziva još i "prirodni botoks".

Luksuzna 90-minutna terapija uključuje disanje, dubinsko čišćenje, njegu, maske protiv starenja kože, akupresurnu masažu s efektom liftinga te limfnu masažu s kristalima koji detoksiciraju lice i smanjuju podbuhlost poboljšavajući cirkulaciju i prokrvljenost.

Terapija započinje disanjem, dubokim udisanjem eteričnih ulja pri čemu u tijelo dolazi kisik koji potiče proces opuštanja. Kad ste opušteni, vaše lice izgleda mlađe i svježije. Slijedi dubinsko čišćenje, analiza kože te razgovor s terapeutom o vašim brigama i željama.

Nakon toga terapeut vam nanosi masku od cvjetnih latica kojom se odstranjuje odumrla koža i odčepljuju pore. Slijedi hladna kompresa od muslina ili hladna muslinska krpa što stimulira izlučivanje otrova i obnavljanje kože. Zatim vam vrućim ručnikom pokriju stopala i izmasiraju ih uljem za detoksikaciju – mješavinom ulja anisa, grejpfruta i borovice – što pomaže otečenim gležnjevima i aktivira tijelo.
Slijedi nanošenje jedne od triju maski. Dok morske biljke i glina apsorbiraju višak ulja, terapeut vam ružinim i jasminovim eteričnim uljem za tijelo te limunovim i nimovim uljem za nokte masira ruke i dlanove. Masaža akupresurnih točaka i limfna drenaža prokrvljuju i toniziraju kožu, a kristal ružičasti kvarc i antioksidantni serum je osvježuju i izbjeljuju.

Nakon toga vam terapeut nanosi drugu masku od meda koja vlaži i jasmina koji sprečava starenje. Masku nanosi na dekolte, ramena, vrat i lice koje potom izmasira. Osjetit ćete nestanak napetosti i duboko opuštanje.

Na kraju, trećom maskom, onom za jačanje kolagena, koža se tonificira i učvršćuje. Slijedi masaža glave i vlasišta.
Nakon nanošenja antioksidantnog seruma i gela, koji imaju upravo dramatični učinak, terapeut konačno nanosi vlažnu kremu primjerenu vašem tipu kože – ukratko "botoks" iz kutijice.

Naposljetku još slijede upute i preporuka terapeuta za kućnu njegu, što po potrebi uključuje i uporabu tinktura i drugih hranjivih dodataka. Konačno, čovjek je ono što jede, a njega tijela znači puno više od njege kože.

Za tretman se možete telefonski naručiti na broj tel. 01 4621 455, a stojimo vam na raspolaganju i za sva ostala pitanja.

O.P.I. njega ruku

Ruke ostavljaju važan dojam na druge i govore mnogo o nama. Uređeni su nokti jedna od prvih stvari koje ljudi primjećuju. Njega ruku neophodna je ne samo iz estetskih već i iz higijenskih razloga. Za njegu noktiju koristimo preparate holivudske kuće O.P.I. O.P.I. je vodeća svjetska tvrtka za njegovanje i održavanje prirodnog i zdravog izgleda noktiju.

O.P.I. njega stopala

Stopala su, kao što znamo, izložena svakodnevnim naporima i rizicima te nas nose kroz čitav život. Nagradimo ih pravilnom njegom, jer zdrava i njegovana stopala utječu na zdravlje cijeloga organizma. Osnovna je zadaća njege stopala zaštita stopala i noktiju te sprječavanje traumatskih promjena na njima. Da bismo vodili pravilnu brigu o svojim stopalima potrebno je posvetiti im se barem jedanput mjesečno. Za njegu stopala također koristimo preparate vrhunske svjetske kuće O.P.I. – Hollywood.

CJENIK

Masaže i tretmani


U cijene je uključen PDV.
Kontakt

PBS Centar sportske izvrsnosti
Jurkovićeva 19, Zagreb
Tel: 01 4621 455
E-mail: info@pbs.com.hr